Kisatiedote kilpailuun osallistuville

Klassisen voimanoston SM Oulussa 2020

Tervetulua Ouluun kilipailijat ja kannustajat!

Me ollaan täälä Oulusa järijestämässä mahottoman hyviä kisoja. Halutaan toivottaa kaikki teijät lämpimästi tervetulleeksi joko kattomaan tai kannustamaan. Oulusa tehhään asioita yhesä ja hyvällä mielellä, toivottavasti teistäki on mukava tulla Ouluun.

Kisat pijetään Oulunsalossa, joka oli vielä joku aika sitte oma kunta, mutta liitettiin sitten Ouluun. Oulunsalo on mukava paikka, sielä on kaikki paikat lähelä toisiaan – ei voi eksyä. Oulunsalosa on palijo nähtävää, meri ja lentokenttä ainaki. Ja Oulun kaupunki on ihan kulukuettäisyyellä seki – sieltä löytyy enempi nähtävää ja majotus- ja ruokailumahollisuuksia. Kempeleki on ihan siinä naapurikuntana – sielä on ainaki ostoskeskus ja laskettelukeskus. Me laitetaan opasteita valamiiksi niin, että löyvätte kilipailupaikat. Jos ootte yötä siinä kisahotellisa, niin sieläki on opasteet valamiina punnituksiin ja kisapaikalle.

Kisapaikalla Oulunsalon liikuntahallissa on puitteet kohillaan: on suorituspaikat viimesen päälle, huoltotilat kilipailijoille, kahaviota ja sen semmosta. Me tehhään täälä yhteistyötä nuorisourheilun kansa. Kiekko Laserin juniorit on yhteistyökumppani ruokailun kanssa ja OSPAn T09-12 kahavion kanssa. Tuetaan siis lasten ja nuorten liikkumista täsä samalla. On meilä sponsoreitaki täälä.

Turvallisuuvesta on huolehittu, samoin ensiapuki on järijestyksessä. Ja jos joku asia ei oo kunnosa, niin laitetaan se kuntoon.

Jos on jotaki asiaa mielen päällä, kysyttävää tai kommenttia, niin ota yhteyttä. Sami on mahottoman hyvä tyyppi, se järijestää näitä kisoja päälysmiehenä ja kaverina sillä on aika palijo porukkaa. Meijät powerilaiset tunnistaa kissoissa mustasta paijasta.

Tervetulua vielä kerran. Täälä Oulusa on välillä vähän kylymää ja poskia palelee, mutta yksin ei tarvi kenenkään tolijottaa eikä älijöttää.

Ohjelma ja aikataulut: https://oulunpowerteam.fi/

Osallistujat: https://suomenvoimanostoliitto.fi/sites/default/files/kva_sm2020_oulu_0.pdf

Aikataulu: https://suomenvoimanostoliitto.fi/sites/default/files/kva_sm2020_oulu_aikataulu.pdf

Lisätietoja OPT Sami Siltala, sami.a.siltala@gmail.com, 044-2993707

SVNL Päivi Ristolainen, paivi.ristolainen@svnl.fi, 050-536 5768